Wie zijn wij ?
Wim Vermote

Wim heeft een diploma bedrijfsmanagement optie fiscaliteit, en is erkend accountant en belastingconsulent IAB.

Hij startte zijn carrière in 1994 bij de fiduciaire van Dirk Oyaert, waar hij zijn theoretische kennis aanvulde met praktijkervaring in KMO-dossiers. Na de overname van deze fiduciaire, zette hij deze ervaring verder en werkte zich op tot dossierverantwoordelijke en manager.

In 2009 maakte hij de overstap naar een ander kantoor, waar hij verantwoordelijk werd voor de eindcontrole op alle vennootschapsdossiers.

In 2011 maakte hij de overstap naar een eigen kantoor, waar hij verder wil focussen op een efficiënte en correcte dienstverlening voor een nauwkeurige boekhouding en fiscale begeleiding.


Renzo Roose

Renzo heeft een bachelordiploma bedrijfsmanagement optie accountancy-fiscaliteit.

Zijn eerste werkervaring deed hij in 2007 op bij één van de "big four" in de accountantskantoren waar hij de knepen van het vak leerde. Na de overname in 2008 werd hij verantwoordelijk voor de afhandeling van A tot Z van zijn dossiers. In de periode van 2009 tot 2011 werkte hij hier ook al een tijd samen met Wim Vermote.

In 2012 maakte hij wegens een verhuis de overstap naar een middelgroot accountantskantoor in regio Antwerpen om uiteindelijk vanaf september 2014 terug in West-Vlaanderen terecht te komen bij AccoVer-O, waar hij samen met Wim zal instaan voor de courante boekhoudkundige verwerking van alle dossiers.